Ik wil Vriend van Singeldingen worden

Doe mee, word Vriend van Singeldingen!

Aan alle activiteiten van Singeldingen kan iedereen gratis meedoen. Dat vinden we heel belangrijk. Singeldingen is van de buurt voor de buurt, is alleen mogelijk door de vrijwillige inzet van heel veel buurtbewoners en door de bijdrage van een aantal sponsoren. Wil je zelf ook een bijdrage leveren? Word dan nu Vriend van Singeldingen en wij vereeuwigen je naam op de superfantastische Singeldingenslinger!

Hoe word je Vriend?

Voor een bijdrage vanaf 25 euro word je al Vriend van Singeldingen. Meer mag ook, kijk maar wat je kunt missen.

Vul het onderstaande formuliertje in en betaal gemakkelijk via IDEAL. (is overboeking op rekeningnummer NL04RABO0146729943 t.n.v. Stichting Singeldingen te Rotterdam)

[doneren_met_mollie]

Wat doen wij met je bijdrage?

Enthousiaste vrijwilligers steken belangeloos veel tijd in Singeldingen. De creatievelingen op het podium, voor wie de activiteit hun broodwinning is, krijgen een kleine vergoeding voor hun optredens. Met jou bijdrage als Vriend van Singeldingen zorgen we dat al dit moois ook kan blijven bestaan. Ook kunnen we daarmee de nodige reparaties en onderhoud uitvoeren aan de kiosk en op locatie.

Wat krijg jij er voor terug?

Vrienden van Singeldingen verdienen een plekje in ons hart. Letterlijk. Voor alle Vrienden maken we een mooi hart met je naam erop. Van die harten maken we een heuse Singeldingenslinger die we ophangen in het Heemraadspark. We hopen natuurlijk dat de slinger straks van de kiosk helemaal naar de grote boom slingert!

Op 1 augustus 2016 maken we bekend hoeveel Vrienden we hebben gemaakt, en hangen we samen de Singeldingenslinger op.

Dus slinger mee, en word Vriend van Singeldingen!

(Als je vragen hebt of als de betaling onverhoopt mocht mislukken: mail ons dan op singeldingen@gmail.com of bel Carla 06-57266126.
Stichting Singeldingen is ingeschreven bij KvK onder nummer 24443008 en is een erkende ANBI instelling, wat giften aftrekbaar maakt van de belasting)